Hi followers ;)

Wednesday, October 28, 2020

Dekorasi Kabinet Dapur Impian ummi

 Salam semua,


Apa khabar sahabat. Harap-harap semua nya dalam keadaan sihat belaka.


Ummi baru habis blogwalking dekat blog-blog yang sempat ummi berjalan-jalan. Dalam seminggu ni mood ummi tak berapa nak baik.. Sebab sedang mengalami sakit gigi. hihhih... namun nanti ummi akan update tentang sakit gigi yang ummi alami. Tunggu dia okay dulu baru nak cerita.


Entri untuk kali ni ummi saja nak letak satu dekorasi ni. Ummi berkenan sangat. Memandangkan rumah selangorku masih dalam pembinaan. Ummi ada juga usha-usha dekorasi yang menjimatkan ruang. Ada satu dekorasi ni ummi suka sangat..Tapi ummi tak ingat screenshot dari mana. Kalau tuan punya gambar ni nampak mohon halal ya. Hehe . Ummi simpan sini untuk future reference. Kalau ada lagi yang berkenan ummi akan simpan sini juga.


Dekorasi nya ala-ala begini... ada kerusi dan meja begini. Dengan kabinet untuk simpan pinggan mangkuk..Sesuai untuk dapur yang kecill..

Sekian.

Terima kasih kerana sudi singgah 😉

19 comments:

  1. kabinet kayu yg mahal tuuh ummi., huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula wak.. hahaha.gaya mahal kn.. tp nt kne cari yg mur2 tp nak ala2 cmni.. haha. angan2 wak.. harap jadi kenyataan..

      Delete
  2. Ada kaunter di dapur. Ini Kira meja makan tidak rasmi. Memang berangan hendak ada begini juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a a NA mmg nak ada kaunter macam ni hehehe...style kan NA...boleh la lepas duk dapur layan diri..hehehe

      Delete
  3. Cantik, semua kayu kak...

    Akak dana nak mintak alamat rumah
    Nanti kirim kat email ye
    norhidana@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. a a kayu huaa..tp mesti mahalkn.. hehe.. nt ummi usaha nak cari yang mur2 je...yg penting nak ada table cam kaunter tu..n kerusi.. nt akak bg alamat.. macam surprise je dana..nak datang umah bgtau awal..hehe

      Delete
  4. ala2 bar tu cantik.. style english tapi gay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a a atie cantikn.. macam berangan pagi2 sng serve breakfast utk husben n anak..xyah jalan jauh ke meja..pagi2 biasa orang rushing...hehehe

      Delete
    2. baca balik comment, aduh apa atie type tak habis ni, nak cakap " bar english style tapi gaya kayu " sorry yeee Ummi :)

      Delete
  5. Semoga kembali pulih sakit giginya... cantik.. cuma kerusi tu mcm x sesuai, rendah drp kaunter...kena beli kerusi yg tinggi.. ala2 bar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin.. hehe.. a a kn macam xsesuai ummi pn baru nampak kerusi tu pendek....hehehe

      Delete
  6. cantik deko deko serba kayu ni. best gak kalau dapat macam ni kak. Semoga tercapai impian akak. Aaminn

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin.. mekasih fiza..hehe.. harap2 impian jadi kenyataan...kalau dapat mmmg rajin masak mengemas..heheh

      Delete
  7. Mama pun suka kc yg boleh simpan semua harta karun mama haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mama.. banyak kabinet sng susun barang n senang nk cari barang.heheheh

      Delete
  8. Kalau dapat dapur camni,memang bersemangat nak masuk dapur setiap hari.Moga impian ummi yang satu ini tercapai :)

    ReplyDelete
  9. Nice! Semoga dapat buat dapur yang macam ni.. oh ya... Moga cepat sembuh dari sakit gigi...

    ReplyDelete
  10. Izin promo ya Admin^^

    Bosan gak tau mau ngapain, ayo buruan gabung dengan kami
    minimal deposit dan withdraw nya hanya 15 ribu rupiah ya :D
    Kami Juga Menerima Deposit Via Pulsa
    - Telkomsel
    - XL axiata
    - OVO
    - DANA
    segera DAFTAR di WWW.AJOKARTU.COMPANY ....:)

    ReplyDelete
  11. Sy pun kalau blh nak kabinet yg sedap mata memandang dpt sorok barang2

    ReplyDelete