Hi followers ;)

Wednesday, May 26, 2021

His Birthday: Kek tema workout/gym

 Hi semua,


Semoga sihat sihat belaka.. mungkin ade yg da dapat sutikan vaksin atau masih menunggu giliran suntikan vaksin.. ummi da daftar cume belum di pggl lagi.. harini ade open utk pendaftarN vaksin astrazeneca . Dalam sejam je da penuh orang berebut nk daftar. Yg tak berjaya tu kite tunggu lagi bile die open. Sementara tu kita self lock down sb kes sgt banyak. 


Harini harijadi husband ummi..ummi nk share kek yg ummi tempah. Ummi teruja sb design kek sgt cantik. Ummi bg tema je dan cth gambar kek.. yg buat kek ummi tu kawan kerja ummi. 


Cntik die buat.. 😍. 


8 comments:

  1. Hehe tidak menahan ada gambar body builder pada kek.

    ReplyDelete
  2. Happy birthday to husband ummi . Amboii kek kemain tema dia .heheh

    ReplyDelete
  3. Suami yang request tema ni, atau ummi nak mengenakan suami supaya rajin workout? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ummi yg buat tema ni jhahah..supaya rajin workout..hehehe

      Delete
  4. Hb birthday...bagus tema hidup sihat ni..mg pnjg umur murah rezki

    ReplyDelete
  5. not bad lah kek dia. Nak makan pun serba salah sebab tema workout hahaha

    ReplyDelete