Hi followers ;)

Saturday, February 8, 2020

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Salam sahabat-sahabat semua. 

Mamapipie ada buat GA lagi kalini hadiah lebih lumayan. Jom kita join ;)

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.


Klik banner untuk ke mamapipie blog:
Giveaway%2BWang%2BTunai%2BMamapipie



"

Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akan disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50


Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!"


Ummi tag 3 kawan Ummi:

2) Wak Lat

Sekian. Semua di jemput join ;)

37 comments:

  1. wahh hadiah nmpk lumayan nih... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lumayann wak..join ler.. mane tahu ade rezeki..

      Delete
  2. lumayan giler hadiah..klu dapat mmg raya terus ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom ler join hsna... Boleh simpan duit raya klu dpt..heheh

      Delete
  3. Tq Umi support GA mama. Tq semua syarat dah dipenuhi.. good luck ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same2 mama.aamiin... murah rezeki mama buat GA sokmo..

      Delete
  4. Ssalam perkenalan..
    Semoga berjaya dalam giveaway ini..

    ReplyDelete
  5. Aamiin terima kasih semua.. i am LZ selamat berkenalan . Nt kite usha blog awak ye..

    ReplyDelete
  6. lumayan sih hadiahnya..good luck!!

    ReplyDelete
  7. all the best,, bukan main hadiahnya tu semoga ada tuah ummi

    ReplyDelete
  8. Terima kasih nohas wani dan ejulz.. ;) aamiin..

    ReplyDelete
  9. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  10. good luck. esok abe kie nak join gak...

    ReplyDelete
  11. Terima kasih dana,ain dan abam kie..aamiin.. jomlah join dana n abam kie.. meriah GA mamapipie..hehe.. ain nt kite bw awak ye

    ReplyDelete
  12. goodluck sis syiqin :D

    https://sayesyadiya.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Hana balas kunjungan!! =) Good luck ya! ^_^

    ReplyDelete
  14. Aamiin terima kasih syadiya,safirul dan hana ..;) terima kasih bw di blog ummi..;)

    ReplyDelete
  15. Hi.. singgah BW dari segmen yang sama.. Good luck
    http://ourmemoria.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  16. Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
    Salam perkenalan dan goodluck ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  17. Good Luck Ummi!
    moga dapat hadiah utama.

    ReplyDelete
  18. terimakasih fiza ,nisha dak kak ujie.. aamiin.. ummi doakan semua yg doakan ummi pn dapat hadiah ;)

    ReplyDelete
  19. Selamat bersegmen ^^
    Semoga berjaya .. done follow

    ReplyDelete
  20. dengan segmen ni boleh tambah kenalan kan

    ReplyDelete
  21. dari GA sama ! best of luck yaa~

    https://nurasyiqin201.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  22. aamiin.. terima kasih atikan, nina dan thes.. semoga kalian juga berjaya dalam GA ni..join lah kalau belum join .hehehe

    ReplyDelete
  23. good luck ya...
    BW dari GA yang sama...

    http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  24. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html?m=1

    Jom join GA ni!

    ReplyDelete
  25. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete