Hi followers ;)

Friday, October 8, 2021

Kek Tema Sonic Hari Jadi Faiz ke 5

Salam semua.

Harini ummi nk throwback hari jadi Faiz ke 5. Mcm nk kumpul2 koleksi ke pula ye. Hehe.mane tahu nt akan datang minat buat kek. Boleh usha2 design diorg ni.

Hari jadi faiz ni ummi order dengan bff ummi.. namun sekarang die kat johor. Hari tu kebetulan balik kg..die ade jugak dekat kg.. kat johor dia giat buat kek.. 


Masa tu ummi order pn rushing jugak.. masa 5 tahun faiz minat sonic. Masa 4 tahun minat spiderman. Tapi xde lah pulak gambar kek ny😅. 

Kawan ummi ni dulu belajar kejuruteraan awam.  Jurutera ni mmg kreatif ek.hehe

Meriah kek dia hias. 

Sekian dari ummi.

🥰


11 comments:

  1. Haah nampak teliti hasil kek dibuat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula... skrg member sy da upgrade kek die lagi cantik2..tp xde kesempatan nk order sb die duduk johor...jauhh

      Delete
  2. Replies
    1. mmg cantik dini.. suke dgn die punye kek. rs pn sedap n fresh,,,

      Delete
  3. Comel keknya, air tangan orang kreatif ni memang lain macam cantiknya..btw Happy Birthday Faiz!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zarini.. betul setuju dgn zarini ..kalaau org kreatif.kite bagi gambar biase2 je masa nk order..skali die deko rs terharu.nampak iklas dan tak berkira dgn kretiviti die/.uihihi

      Delete
  4. Cantik keknya.
    Kagum dengan orang kreatif ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kak uji.. tambah kawan sy ni jenis kreatif..mmg dari zaman sekolah ajk keceriaan...brape kali dapat menang kelas paling cntik.hehehe

      Delete
  5. selamat hari lahir buat faiz...semoga menjadi anak yg soleh ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih abam kie terima kasih atas doanyaa

      Delete
  6. selamat hari jadi dan moga sentiasa sihat serta murah rezeki

    ReplyDelete