Hi followers ;)

Thursday, January 30, 2020

Tefal Steam Iron promo at AEON SHAH ALAM

Salam semua,

Hari Isnin lepas,ummi ke AEON Shah Alam. Lalu ternampak promosi steam iron Tefal. Lama dah hajat nak beli. Memandangkan ada promosi dari 1/12/2019- 7/2/2020 .husband Ummi laju-laju grab. Tak tahulah harga asalnya berapa.

Tefal steam iron



Hehe. Thank you for reading.

18 comments:

  1. Alhamdulillah, tercapai hajat..murah tu, 50% discount..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki betul rasa singgah aeon hehe..

      Delete
  2. Best juga iron macam ni. Rasa tak mudah terbakar baju.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha a NA. kalau xguna steam dia pn sekali iron je..xpyh banyak2 kali

      Delete
  3. salam singgah dan follow blog =)

    ReplyDelete
  4. murahnya kak... menarik jugak nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. murahkan dana..hehe.. tu yg grab cecepat tu. aeon ni kalau buat promo bukan main murah..ritu beli set baju baby untuk anak sedara rm30 je... padahal harga asal atau kat mane2 ummi servey rm40 -rm50++..

      Delete
  5. lps ni pasti akan lebih rajin gosok baju dgn iron canggih ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. aamiin.. baru2 ni cm tak berapa nak reti sgt guna..tapi ok lah abam kie.iron skali da xkedut

      Delete
  6. dpt iron mcm nie mmg bersemangat betul nk iron baju..

    ReplyDelete
  7. kan fiza. semangat sikit.kalau tak berpeluh duk iron kedut2 baju.. terutama baju kemeja orang laki..hihihhih

    ReplyDelete
  8. Boleh tahan murah ni. Untung kalau ada satu, mudah kerja iron baju.

    ReplyDelete
  9. wah..harga murah ni.untung klau dpt 1

    ReplyDelete
  10. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete