Hi followers ;)

Saturday, February 1, 2020

Pencuci Kulit Cream Iris : Membantu mengatasi gatal kulit

Salam semua,

Ummi nak story pengalaman Ummi mengalami masalah kulit yang teruk. Dari awal tahun lepas tak tahulah apa punca mungkin sebab faktor usia, Ummi alami gatal di kaki dan pelipat lengan sampai pergi jumpa doktor dan doktor cakap mungkin eczema dan dibekalkan ubat makan dan sapu. Gatal nya Allah je tahu. Merenyam orang kata. Sikit-sikit nak menggaru.. Dari kawasan gatal kecil jadi besar. Ubat doktor bekal kan kena consume 3 hari.. selama 3 hari tu ummi makan dan sapu perubahan adalah. Doktor jugak pesan dekat Ummi pantang makan. Hmm part pantang makan susah sikit.. Kita ni mak-mak cemane nak pantang makan. Ubat doktor agak membantu tapi hari ke 4 gatal datang balik. Doktor pesan kalau gatal jugak nak kena jumpa pakar kulit. Dengar perkataan pakar pn da seram. Hehe. Segala petua ummi search untuk elokkan kulit. Tapi tak berkesan. So Ummi bertahan la beberapa bulan dengan gatal-gatal ni.

Diperkenalkan dengan ubat sapu

Satu hari ada orang kenalkan Ummi dengan ubat sapu ni. Dan alhamdulillah Ummi pakai hari kedua dah hilang gatal. Takda dah rasa nak menggaru. Ummi pakai sikit2 dan skip2 jugak sementara kulit nak elok. Yela kulit da setahun lebih menggaru, kulit akan start jadi gelap. Sementara nak baik tu Ummi sapu juga..kadang-kadang terlupa juga. Yang penting dah tak gatal-gatal lagi. Harini masuk hari ke 7 ummi guna cream ni. dan Ummi da tak menggaru. So far da makin improve kulit Ummi.


Testimoni yang buat Ummi nak try produk ni



Gatal kulit ni seksa sebenarnya untuk orang yang kena. Jadi Ummi suggest try pakai ni if ubat klinik tak jalan. nak jumpa pakar kulit mahal.

If ada yang mengalami masalah ni dan nak order boleh wasap no Ummi 0133792387  harganya RM47.

Thank you for reading =)

19 comments:

  1. Moga hilang terus gatal kulit tu.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, mujarab ubat ni..

    ReplyDelete
  3. Syukurlah ada ubatnya kan. Kalau tak jenuh juga nak menahan gatal² tu

    ReplyDelete
  4. Mama selalu gtal Kat Muk bila salah makan. Boleh ke guna ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh.. tapi kalau alergik sb makanan xsure..rasany kena kontrol makan mama..hehehe. macam ummi gatal ni hari2..

      Delete
  5. Alhamdulillah..ummi dah jumpa penawar. Mmg kena try ubat, tengok mana serasi dgn masalah kita.

    Akak suatu masa dulu pnh gak kena gatal2 di lengan. Agak teruk, sampai 2 doktor pegi pun tak berkurang. Akhirnya dpt satu flyer jual minyak Nufera. Try beli dan amalkan sebotol, dgn izin Allah..hilang gatal2. Teruskan botol kedua, terus cantik kulit mcm asal. Tapi skrg susah nak jumpa Nufera tu. Mcm tak jual sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah kak uji. itulah kena cari alternatif lain selain ubat klinik kalau ubat klinik xjadi

      Delete
  6. ubat2 homopati selalu orang cakap bagus..
    alhamdulillah ada perubahan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah. tula siti.. homopati orang kate baguskn

      Delete
  7. Perkongsian yg bagus, Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  8. mahal kann nk jumpa pakar kulit je pun.. huhuhu tu blom kos rawatan atau operation

    ReplyDelete
    Replies
    1. sememangny waklat.ehe.kalau jpe pakar tu pilihan terakhirlah lepas cube rawatan alternatif. kos nya mahal. macam gatal kulit ni masih boleh di tahan, xdelah merebak so ummi sempatlah cube dulu ubat homoepati

      Delete
  9. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete