Hi followers ;)

Friday, February 28, 2020

SUNSHINE GIVEAWAY BY OMBAKBERGIGI

Salam semua,

OmbakBergigi buat GA . Jom pakat-pakat join.. Tarikh tutup 24 Mac 2020.. Klik banner untuk ke entri GA ni.

http://www.ombakbergigi.com/2020/02/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

"Apakah perkara yang menceriakan hari anda sepanjang Januari 2020?"

Jawapan: Tahun ni ummi da tak perlu stress menghadap jem dari rumah ke tempat kerja. Kerana awal tahun 2020 husband ummi beri kelulusan untuk menunggang motosikal pergi dan balik dari Shah Alam (rumah) ke PJ (tempat kerja). Alhamdulillah genap 2 bulan dah jadi penunggang motosikal dalam tahun 2020 ni. Sebelum ni naik bas atau kereta makan makan 2 jam pergi dan balik 2 jam lagi. Sekarang dengan bawak motor 30-40 minit da sampai rumah. Masa bersama keluarga pn makin panjang ;). Sebelum naik kenderaan baca doa naik kenderaan ;)


Sekian. Terima kasih baca blog Ummi ;)

19 comments:

  1. Ummi ada tulis pos pasal ni. Wah jadi perkara yang menceriakan.
    Betul, baca doa naik kenderaan.

    ReplyDelete
  2. takde stress, hidup jd ceria..
    good luck, selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  3. Whoaa...diberi kebenaran..moga selamat..berhati hati.

    Good Luck! Saya join too..jemput singgah

    https://www.nonasani.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html?m=1

    ReplyDelete
  4. wahhh berani nya akak, dana tak berani nk bawak motor kat area KL or selangor nih... serem

    ReplyDelete
  5. Follower ke 59 :)

    Salam Ukhwah :)
    Singgah sini dari GA yang sama

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/sunshine-giveaway-by-ombakbergigi.html

    ReplyDelete
  6. Hati-hati ummi menunggang motor ke tempat kerja tu, jalan-jalan disana sibuk. Moga Allah permudahkan urusan ummi.

    Good Luck untuk GA ni.

    ReplyDelete
  7. Allah, lama tu nak sampai dan balik dari tempat keja. Faham sangat kalau sel/kl ni. Jem je.

    Alhamdulillah dah dpt naik moto. Jimat masa. Umi hati² ya.

    Selamat bersegmen ya ☺️

    Singgah sini dari GA yang sama

    Done follow sini #60

    ReplyDelete
  8. Goodluck :) Nak join jugak jap lagi :)

    ReplyDelete
  9. Terima kasih semua.. doakan ummi.dan semoga semua berjaya ;)

    ReplyDelete
  10. goodluck..

    saya join juga..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. terima kasih semu.a. gudluck dekat semua Jua =)

    ReplyDelete
  12. Semoga ada rezeki menang..Aaminn...

    ReplyDelete
  13. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete