Hi followers ;)

Wednesday, June 10, 2020

Pengumuman cabutan bertuah 'Segmen Hari Raya by Ummi '

Salam semua kawan-kawan,
 
Semalam hari  terakhir segmen Ummi. Jadi harini ada kesempatan Ummi mintak sponser hadiah tolong cabutkan tiga undi dan  Faiz cabutkan tiga lagi undi. Kalau boleh nak cepat-cepat selesaikn segmen ni.
Berikut adalah nombor yang bertuah dan ummi susun ikut turutan nombor untuk hadiah. Ummi ada tambah lagi satu pemenang bertuah under 'Peserta pertama join segmen' Ummi ;)


Pemenang-pemenang bertuah:
 
1)  1 x pemenang 

 Duit raya RM5 + Produk kopi 3 in 1 haco swiss

 

2) 2 x pemenang
Duit raya RM5+Produk Caramel Latte Starbucks
 
3)  3 x pemenang
Duit raya rm5 

 

4) Peserta pertama join segmen Ummi

 1x pemenang
Duit raya rm5
Thank you NA! ;)


Kepada 7 pemenang nanti boleh email details kepada ummi ya
kalau boleh dalam minggu ni ;) Kalau lambat bagi nanti ummi cari. hehe

 nurasyiqin201@gmail.com
Nama:
Link Blog:
No dan nama bank (untuk bank in duit raya) :
Alamat rumah (untuk yang dapat hadiah) :

Tahniah kepada pemenang dan peserta. Terima kasih sebab join dan support segmen Ummi.


34 comments:

  1. tahniah buat semua pemenang.. tahniah juga kepada ummi atas segmen yang dianjurkan hehe walaupun tak menang hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah pada para pemenang Best dapat duit raya.. ^^

    ReplyDelete
  3. Wah jadi peserta pertama boleh menang juga.
    Alhamdulillah rezeki untuk anak Ummi. Kira duit Raya untuk dia. Memang ada niat kalau menang nak beri pada anak Ummi.
    Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai baik ny Na.. terima kasih Na sebab selalu support ummi ;)

      Delete
  4. Tahniah kepada para pemenang ya... next round buat lagi ya segmen macam ni... boleh join lagi...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Akhirnya menang juga. Terima kasih Ummi. Tahniah kpd semua pemenang dan peserta.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang 😎

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Tahniah kepada semua peserta dan juga kepada Ummi.

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah tniah buat yg terpilih

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah terpilih sebagai salah seorang pemenang. Terima kasih ummi

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah terpilih, terima kasih sis ummi. Tahniah juga buat pemenang yang lain :)

    ReplyDelete
  12. wah terpilih antara pemenang. tahniah juga tuk semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, duit raya dah dapat. semoga murah rezeki selalu

      Delete
  13. Terima kasih semua pemenang..ummi da pos hadiah dan bank in duit raya ya.☺️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah terima hadiahnya. Terima kasih Ummi.

      Delete
    2. Alhamdulillah da sampai da hadiah ny..harap suka minum kopi tu.. 🥰

      Delete
  14. Tahniah kepada pemenang 👏🏽

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada para pemenan :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah kepada pemenang..

    Senarai pemenang segmen ejulz pun dah keluar :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/06/pemenang-segmen-ucapan-buat-frontliners.html

    ReplyDelete