Hi followers ;)

Wednesday, June 24, 2020

Menang hadiah Segmen Frontliner by Ejulz hadiah tajaan mamapipie.com

Salam semua,

Bila da lama musim pkp, rasa macam makin busy pulak nak uruskn hal rumah, kerja dan anak.. Lepas tu idea nak menulis pun da makin menurun. Baru perasan dalam 2 bulan ni banyak entri untuk segmen.. hehe..

Di kesempatan ni ummi ucapkan terima kasih dekat Ejulz selaku penganjur segmen dan Kak Adda (mamapipie.com owner) sebab ummi berpeluang dalam segmen frontliner dapat eye shadow yang cantik. Alhamdulillah. Semoga Ejulz dan Kak Adda di murahkan rezeki..  Aamiin.


Sekian terima kasih.

15 comments:

  1. Tahniah kerana menang.
    Semoga murah rezeki Ummi.

    ReplyDelete
  2. A great post! I love your blog. Your content is very interesting < 3
    I am following you and invite you to me
    https://milentry-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Semoga terus berjaya dlm segmen seterusnya.

    ReplyDelete
  4. Tahniah ummi 👏🏽👏🏽👏🏽

    ReplyDelete
  5. wah.. tahniahhh memang.. dapat hadiah bestnya

    ReplyDelete
  6. wah tahniah menang giveaway. Dapat eyeshadow comel, boleh melaram sakan lepas ni hihi

    ReplyDelete
  7. tahniah..boleh la buat video makeup2 lepas nih..

    ReplyDelete
  8. wow .... hadiah anda sangat beruntung

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. terima kasih semua.. hihih.. inshaallah nt kalau ada masa buat video pakai eye shadow hadiah ni ye..

    ReplyDelete