Hi followers ;)

Wednesday, December 25, 2019

1st Giveaway by YYSELLA


Hi sahabat-sahabat blog Ummi,

Memandangkan dah hujung tahun, ramai dah ambil cuti sampai ke tahun baru. Seronokkan santai dekat rumah sambil melayan jiwa dan anak-anak. Ini merupakan giveaway pertama yang Ummi join, saja suka-suka mana tahu ada rezeki dapat tudung bawal.

Dapat tahu giveaway dari blog Abam Kie. So Ummi panjangkan lagi kalau sesiapa nak join click banner yang besar di atas ni. Tarikh tutup 31 December 2019. Syarat nya pun tidak susah.. senang sahaja. Thank you YYSELLA anjur kan giveaway. Nampaklah ummi ni aktif di blog. hehe

ok. Bye...


28 comments:

  1. good luck Ummi.. semoga ada rezeki ;-)

    ReplyDelete
  2. JALAN2

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/12/1st-giveaway-by-yysella.html

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezeki menang.Aaminn...

    ReplyDelete
  4. Semoga ada rezeki utk ummi..insya Allah :)

    ReplyDelete
  5. Salam kenal..
    Selamat Tahun Baru.

    ReplyDelete