Hi followers ;)

Sunday, April 19, 2020

Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP by zzzyy.blogspot.com

Salam kawan-kawan,

Jom bersegmen lagi. Ummi join segmen by ShirVen. Beliau adalah antara yang lama dah dalam bloglist Ummi. Blogger dalam bloglist Ummi walaupun kadang-kadang Ummi tak sempat nak tinggal kan jejak komen tapi bila buka blog Ummi akan baca update kawan-kawan. Untuk yang nak join segmen beliau boleh klik banner di bawah tau. Tarikh tutup 28/4.

http://zzzyy.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

Perkara pertama Ummi akan buat selepas PKP berakhir adalah keluar bersiar-siar bersama anak dan suami sambil melihat alam semulajadi dengan bebas dan nak balik kampung please ;)

Selamat bersegmen kawan-kawan. Support ShirVen! ;)


Terima kasih kerana sudi membaca ;)

23 comments:

  1. Menarik juga segmen ni. Harap segera tercapai hasrat Ummi.

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan buat Ummi sekeluarga.. Selamat bersegmen ^^

    ReplyDelete
  3. kanns., dh lama terkurung dlm umh no 1 je nih., huhuhuu

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen.
    Menarik segmen ni, ada masa nanti saya join.

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen
    Semoga cepat PKP berakhir

    ReplyDelete
  6. dh lma rasanya x join segmen cmni ^_^

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen. Moga ada rezeki menang. Aaminn

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen...mcm2 nk buat lepas PKP..huhu..

    ReplyDelete
  9. Semoga dipermudahkan urusan slps pkp dan goodluck ��

    ReplyDelete
  10. DSYS

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  11. Selamat bersegmen, kak.
    Dan semoga rencana keluarga berlibur melihat alam berjalan baik.

    Salam

    ReplyDelete
  12. tq sebab support sis. tu pun antara yang saya nak lakukkan.

    ReplyDelete
  13. habis PKP...akak rindu nak masuk hutan :)

    selamat bersegmen ummi, good luck!

    ReplyDelete
  14. selamat bersegmen. alhamdulillah, skrg d kmpg hari2 cuci mata masuk hutan. tp bjauhan dgn suami pula 😭😭😭

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen. moga pkp ini cepat berakhir aamiin :)

    ReplyDelete
  16. terima kasih chu all..selamt bersegmen di musim pkp ni ;)

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen sama..

    Salam ramadan ya.. :)

    https://nrzlnar.blogspot.com/2020/04/segmen-apakah-perkara-pertama-yang-anda.html

    ReplyDelete
  18. Numpang promo ya gan
    kami dari agen judi terpercaya, 100% tanpa robot, dengan bonus rollingan 0.3% dan refferal 10% segera di coba keberuntungan agan bersama dengan kami
    ditunggu ya di dewapk^^^ ;) ;) :*

    ReplyDelete
  19. sama lah kita nak balik kampung

    singgah dari segmen yang sama & follow sini

    ReplyDelete